Avoimet työpaikat

Ura alan huipulla

 

Conlog Oy on Suomen johtava turvallisuus- ja puolustusalan mobiilien järjestelmäalustojen ja erikoiskonttien toimittaja sekä erikoisajoneuvojen modifioija. 

Kehitämme, suunnittelemme, valmistamme ja modifioimme innovatiivisia erikoistuotteita puolustus- ja turvallisuusalalle sekä siviilisektorille. Erityisosaamistamme ovat erikoislujien metallirakenteiden teknologia, häiriösuojatut informaatio- ja sähköjärjestelmät, ballistinen suojaus, energiatehokkuus sekä kylmätekniikka. Meiltä löytyy vahva halu kehittää osaamistamme jatkuvasti ja vastata asiakkaidemme odotuksiin parhaalla mahdollisella tavalla. 

Tarjoamme monipuolisia työmahdollisuuksia alan huipulta, ja etsimme jatkuvasti uusia erityisalojen osaajia ja asiantuntijoita joukkoomme. Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme myös vahvasti panostaa työntekijöidemme koulukseen ja mahdollisuuksiin kehittyä työurallaan.

Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä etsimääsi tehtävää avoinna, voit jättää avoimen työhakemuksen. 

Kerro meille hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi, kokemuksestasi sekä työtoiveistasi.

Hakemuksesi tiedot ovat luottamuksellisia ja ne ovat rekrytointeihin osallistuvien henkilöiden käytössä sopivien tehtävien avautuessa. 

Lähetä avoin työhakemus osoitteeseen: conlog@conlog.fi

Avoimet tehtävät

Ei avoimia tehtäviä

Avoimet tehtävät

ICT-erityisasiantuntija

12.6.2020
Haemme ICT-erityisasiantuntijaa kyberpuolustuksen teknisiin tehtäviin Ouluun. ICT-erityisasiantuntija johtaa teknisissä asioissa kyberasiantuntijoita ketterillä menetelmillä. Lisäksi hän kehittää ja käyttää menetelmiä ja tietoteknisiä järjestelmiä sekä ohjelmistoja kyberpuolustuksen suorituskykyjen tarpeisiin. ICT-erityisasiantuntijan tehtäviin kuuluvat myös kyberpuolustuksen operatiiviset tehtävät ja tarvittaessa tekniset kenttätehtävät.

Projektipäällikkö

20.5.2020
Projektipäällikkö johtaa hanketta ja ohjaa hankeorganisaatioon kuuluvien projektien (2-4 kpl/hanke) projektipäälliköitä ja hyväksyy hankeorganisaatioon kuuluvien projektien ja projektipäälliköiden suunnitelmat ja tuotteet. Hankkeisiin liittyen tehtävässä johdetaan ja ohjataan puolustusvoimien hallintoyksiköiden lisäksi tiedeyhteisöjä sekä kotimaisen ja ulkomaisen teollisuuden henkilöstöä. Tehtävä sisältää kansainvälistä vuorovaikutusta ja matkustamista noin 20-50 päivää/vuosi.